Gå til hovedindholdet

Skole-hjemsamarbejde

Skole-hjemsamarbejde Sulsted skole - 1/9 2021

Det gode skole-hjemsamarbejde er en forudsætning for trivsel og læring hos det enkelte barn, hvorfor vi naturligvis vægter dette samarbejde meget højt.

Sådan gør vi

De enkelte årgange starter fælles op med forældremøder i Juni (0. kl) august, september og oktober.. Der er et forældremøde pr. klasse, pr. år. Disse ligger fortrinsvist på onsdage mellem kl. 16 og 18. Der laves behovs forældremøder

Det enkelte årgangsteam giver en melding til forældrene om, hvordan ordinære skole-hjem samtaler bliver afviklet, ligesom de giver forældrene en melding om, hvornår og hvordan der er mulighed for behovssamtaler og/eller online eller telefonisk kontakt.

Hvis ikke andet taler herfor, deltager eleverne i skole/hjem samtalerne gennem hele skoleforløbet. Vi vil afprøve forskellige digitale løsninger som en del af skole - hjem samarbejdet.de kommende år.

Plan for skole-hjem samtaler
0.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

1.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

2.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

3.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

4.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler. Kom og fortæl om dit barn

5.årgang:.1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

6.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

7.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

8.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

9.årgang: 1 årlig skole-hjem samtaler og behovssamtaler.

På alle årgange kan behovssamtaler holdes udover de planlagte skole-hjem samtaler. En behovssamtale er en samtale som lærere/pædagoger og/eller barn, forældre kan bede om. Behovssamtaler kan afholdes på det tidspunkt, hvor det giver mest mening i forhold til den enkelte elev. Behovssamtaler er derfor fleksible både i indhold og tid de kan også gennemføres via videomøder.

Vi bruger som kommunikation mellem skole og hjem AULA, Classroom.